Post by disdewinfeckge on Feb 6, 2022 18:29:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ג'יטים תקלות אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
זה היה טוב אבל זה היה קצת איטי
תאהב את המשחק הזה בחיים כי אתה יכול לראות איך אתה יכול להטיל את הביצים על ידי הקשה וכל זה. הדבר המדהים במשחק הזה הוא שיש דרך מסוימת לראות איך לעשות דברים במשחק איך להשיג מטבעות איך לשפר את עצמה על ידי משחק במשחקים אחרים שעזרו לך אבל אני אוהב את זה בגלל זה אני מוותר אם זה 1 מתוך 100 אני נותן לזה 100 תן לו 99 אז בגלל זה אני אוהב את המשחק הזה אז אני חווה משהו שכולם צריכים לחוות כל כך הרבה דברים אמרו לי שמחה.👸🥳💝
זה המשחק הגרוע ביותר שחוויתי אי פעם. לאחר הורדת המשחק הזה הוא לא נפתח אותו תולים את המכשיר בו הוא מותקן. ניסיתי להוריד אותו על 5 מכשירים ואותה בעיה בכל מכשיר.
ג 'ין
משחק כיף. ממליצה
הרבה פרסומות. משחק מהנה אני מעדיף לשלם עבור המשחק בלי פרסומות ויש לי גם דבר חיובי אחד.אם לא היו פרסומות, היית מקבל הרבה יותר רווח/שחקנים, ואתה לא מקבל אף אחד עכשיו בגלל פרסומות, ולא ישקר את זה בהתבסס על לחיצה מהירה וזה פשוט צריך הרבה פחות פרסומות. זה גם מבוסס על מיומנות וזה סופר כיף. רק פחות פרסומות☹
המשחק הזה ממש טוב. אני משחק בזה כל פעם אבל כשאני משחק ואני מקבל ציפור כפרס זה אומר לראות סרטון ואני לא חושב שזה נכון כי אנחנו משחקים ומנצחים אז אנחנו צריכים להשיג את זה בלי לראות סרטון וזה הכל המשחק הזה מאוד מאוד טוב
זה ממש טוב וזה מושלם
10/10 כמעט ללא פרסומות מדי
משחק טוב מעביר את הזמן טוב לדעתי אין שום בעיות😀😀😀😉😉😙😐😐
המשחק מהנה, אבל כמות המודעות שאי אפשר לדלג עליהן היא בזבוז זמן ענק. ביליתי יותר זמן בצפייה בפרסומות מאשר במשחק הזה.
אומר שאין אינטרנט כל הזמן! המשחק עצמו בסדר אבל המשחק רוצה שתשחק במודעות כדי להמשיך, או שתקבל מטבעות נוספים, או סקינים בחינם, אבל אתה לא יכול כי זה תמיד אומר "אין חיבור לאינטרנט" זה יגרום לך לצפות בפרסומות ללא תגמול אבל אם אתה מנסה לצפות במודעה מכל סיבה שהיא אומרת "אין חיבור לאינטרנט".
אני אוהב את המשחק הזה אבל הוא לא כל כך טוב כי כל מה שאתה עושה זה ללחוץ או להחזיק את המסך ולנסות לא לפגוע בקיר. אבל עדיין משחק הגון
המודעות האלה מה זה? הפרסומות האלה פשוט מטופשות בגלל שהרמה קלה הן כאילו הו, בואו נעשה מודעה מטומטמת של הרמה הקלה הזו
ממליץ
סבבה כזה...
🤭
כיף/מרגיע
Space shooter - Galaxy attack آرکیڈ gts
המשחק הזה הוא סופר כיף כי הוא קל ואז נהיה קשה יותר ככל שהוא הולך, אין לו כל כך הרבה פרסומות והוא כיף. אם אתה רוצה משחק מהנה, התקן את Square Bird.
זה משחק מהנה ומאתגר...הייתי נותן לו 4 כוכבים אם המשחק היה נותן לי לצפות בפרסומות הוא אומר שאין לי חיבור לאינטרנט כשאני עושה זאת...אנא תקן.. מסיר את המשחק עד שהוא יתוקן.. .ביי ביי!!! מפתחים אפילו לא יענו!!!!
משחק הגון ופשוט...חוץ מכל הפרסומות. מדוע נראה שלרוב המשחקים כיום יש יותר זמן פרסום מאשר משחק בפועל? אם אני צריך לצפות במודעה כפויה לפני חמש הדקות הראשונות של המשחק, אני מסיר את ההתקנה של האפליקציה הזו מיד. חוץ מזה, הנחת היסוד של המשחק הזה די טובה. הגרפיקה חמודה והפקדים מהירים ומגיבים. אני פשוט שונא פרסומות. פעם זה אף פעם לא היה גרוע עד כדי כך, וזה רק הולך ומחמיר. אני מסיר הרבה בימים אלה. :/
יותר מדי מודעות מעצבנות מאוד תפסיק להיות חמדן
גרואה
המשחק מהנה אבל פרסומות צצות בכל רמה. לפעמים 2 מודעות בכל רמה.
בסוף הרמה, הוא שואל אם אתה רוצה להמשיך או לצפות ולפרסם 100 מטבעות. אם תבחר להמשיך, אתה עדיין נאלץ לצפות במודעה, אך ללא המטבעות.
המשחק ממש כיף לשחק אני ממש ממליצה
זה משחק מאוד כיף😃
מאוד כיף אבל כשאתה ברמת פינית אתה מקבל אפשרות לצפות במודעה כדי לקבל מטבעות נוספים, אבל כשאומרים לא להצעה הזו, זה מראה לי מודעה, אבל לא נותן לי שום דבר נוסף
משחק טוב ממכר וכיפי.
משחק כיפי ומעביר זמן אבל יש בו הרבה פרסומות וזה מעצבן בגלל זה נתתי לו 3 כוכבים ומי שרואה את התגובה שלי שלחתי אותה בזמן מבצע שומר החומות(*❛‿❛)→
אם אתה אוהב לבלות 1/10 מזמנך במשחק והשאר בצפייה בפרסומות, אל תחפש רחוק יותר. סליחה, אבל זה לא היה מספיק כיף בשבילי להישאר...
משחק טוב גם אם זה קרע אבל כל משחק הוא קרע של משחק אחר אבל יותר מדי פרסומות במיוחד אם אתה מאזין למוזיקה בטלפון שלך.
היו המון תוספות כמו בכל פעם שהייתי מנסה להתחיל סיבוב יש תוספת של 30 שניות בכל פעם אבל חוץ מזה, זה כיף.
קצת משעמם
זה בסדר
מלא פרסומות!!!! זה הורס את האפליקציה אבל חוץ אפליקציה מאתגרת וכיפית! 🤩😝
אני מאוד נהנה מהמשחק הזה. עם זאת, אין לי מושג מאיפה מגיעות הביקורות האלה שאומרות שאין פרסומות. אני מקבל מודעה אחרי כל רמה - ובחצי מהזמן אני לא יכול לצאת מהם. אני צריך לסגור לגמרי את המשחק ולהפעיל אותו מחדש כדי לנקות את המודעה. אני יותר ממוכן לצפות במודעות של ציפורים, בתים ורקעים, אבל אני נאלץ לצפות במודעה שלמה של 30 שניות אחרי כל רמה של 10 שניות וזה מספיק מתסכל כדי לגרום לי לרצות להסיר את ההתקנה.
ניראה כיף אבל עוד לא הורדתי
גרוע מלא פרסומות
🥵🥵🥵🥵
כיף גדול! ומעביר את הזמן☺️
היי כולם כשאני משחק במשחק הזה אני מכבה את ה-WIFI או הנתונים שלי כדי שלא אקבל פרסומות