Post by disdewinfeckge on Feb 6, 2022 18:56:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hunter Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hunter Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pravi novac besplatno ▞▞▞
▞▞▞ Hunter Assassin 2022 version ▞▞▞
bila je vrlo lijepa portugalska igra s njim
Dobra igra! 💯🏅🏆
Ne možete otvoriti igru😡🤬😡🤬😡
ODLIČNA
Captain Kenway's Legacy Pack: Golden Scimitars and Multiplayer Treasure Hunter Costume. Assassin's Creed IV: Black Flag v1.06 +1 TRAINER #2
Dobra igra
Igrajte 10 sekundi, gledajte reklame 1 minutu. Ovo nije video igra, ovo je gledanje reklama.
nakon svake razine, bombardirani ste oglasima, pa čak i ako odaberete da ne gledate oglas da biste dobili 3x bodova, to će vam i dalje dati jedan. i nakon nekog vremena razine se stvarno ponavljaju. zauzvrat, ako ste u redu s oglasima svakih 5 sekundi i razinama koje traju 2 sekunde, ovo je igra za vas
Dobra igra nije ni čudo što je 1.
1 zvjezdicu dao bih joj 5 ✨ali oglas je učinio lošim
Sviđa mi se, zabavno je igrati posebno kada je bonus razina. divno je
Hunter Assassin Märulimängud xyt
Hunter Killer | online sa prevodom - Filmoviplex
toliko oglasa pa samo 3 zvjezdice..
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Симулятори qaw
Stvarno zanimljiv gameplay, ali se srušio kad sam ga prvi put igrao i puno reklama
Previše oglasa ne može se ni reproducirati
previše razina oglasa nema izazov
Sviđa mi se više lovac ubojica 1, ali 2 nije bolji od 1
Ovo je loša igra, ali mi je teško svaki put kad je igram
Datum izlaska: 05.10.2021. Marvel's Wolverine · akcija, Sony Interactive Entertainment Datum izlaska: Splitgate · akcija
previše oglasa. to me jako nervira. uskoro ću ga deinstalirati
Hunter Assassin Nova #igrica... - Igrice Besplatne | Facebook
super igra, ali reklama je pala
Ažurirana verzija trebala bi imati vremensko ograničenje kako bi bila teška i zanimljiva.
ova igra je vrlo laka,
Ovo je jako loša igra. Ovo nije dobro.
Zasićena oglasima.play na jednoj razini gledajte 10 videozapisa.
Igrao sam 13 razina i gledao barem dvostruko više oglasa, a to je još uvijek preskakanje nekih od neobaveznih oglasa. Igra je na početku bila zanimljiva, ali je brzo dosadila, pogotovo s nekoliko minuta pauze između svake razine. Nije loše, ali nije ni sjajno
Volim ovu igru i to nije samo igra, to je dobra igra i nije samo dobra igra, to je igra koja je čini zabavnijom
Realm Royale igra i značajke - Vijesti - e-nvm
Hunter Assassin Märulimängud xyt
U prepoznavanju akcija je ništa više od proseka, što će kombinovano sa prvim ... Asphalt 5, Assassin s Creed, Dungeon Hunter, Gangstar: West Coast Hustle
Hunter Assassin 動作 agq
Najbolja igrica ikad
Dobro, ali bi se trebalo poboljšati
❤❤
odlična je igra. lako kontrolirati. samo isključite svoj wifi i reklame prestaju. grafika je dobra. svaka čast developeru ove igre.
Nije loša
previše, previše zabave
Jednostavna, zabavna igra. Nepodnošljiv broj oglasa. Svaka razina, svaka smrt je novi video oglas. Oglas možete brzo premotati unaprijed nakon nekoliko trenutaka, ali zamah igranja je nestao. Završio sam 40 razina i pogledao 60+ oglasa. Uklanjam igru - nadam se da će programeri moći postići čak i ravnotežu između oglašavanja i igranja igre.
Igra je super
Hunter Assassin 動作 agq
ova igra ima lijepu grafiku i glatke pokrete
moje Call of Duty vještine noža se isplaćuju u ovoj igri ... ova igra je super
U konačnici stvarno dobra igra. Osim što je moje strpljenje postalo tanko i na kraju sam izbrisao igru u roku od 5 minuta zbog stalnog ispuštanja oglasa koje sam dobivao. za što znam da je normalno za igru App Store. ali to izvlači zabavu iz toga. Stvarno mi se sviđa sam koncept igre. ali Oglasi su me tužno privukli
Hunter Assassin 動作 agq
Mislim, to je dobar koncept i igra je prilično jasna, ali broj oglasa, zvuk i nedostatak dobrog soundtracka ostavljaju ovu igru prilično na zemlji, gotovo je ostavljajući kao napola gotov posao, nemojte budite lijeni i imajte povjerenja u svoj rad dodavanjem boljih značajki, nemojte se prepuštati samo oglasima i raditi bolje, poludite i stavite cijenu na ovu igru.
Imate mnogo problema sa svojom igrom:- (1) Igra je previše laka da dijete od 6 godina može lako igrati igru. (2) Gdje je izlazna tipka?? Igra je dobra, ali trebaju neka poboljšanja kao što su:- (1) Povećajte trajanje igre jer sam očistio svaku razinu za samo 10-15 sekundi. (2) Dajte kartu za neprijatelja. (3) Pokaži HP Assassin.
Stvarno lukavo s obzirom na to gdje su dobili opciju pretplate, završite razinu i pojavit će se točno tamo gdje je gumb za prikupljanje obično očito u nadi da ćete ga slučajno kliknuti. Stvarno dugo dodaje nakon što kliknete ne na pretplatu Prisilno dodaje za otvaranje darova koje pronađete A igranje je stvarno jednostavno
Tako da nisam kupio reklame što obično radim za ove vrste igara. Stvarno pomaže da se više uživa u igri. Pa pogodite što, nakon svake razine nema oglasa, ali još uvijek postoje oglasi za darove i tako dalje. Koji krekeri? Samo želim uživati u igri, a ne u glupim reklamama koje slučajno kliknem jer gumb za preskakanje ima kašnjenje. Da igra nije uživala, zaradio bi novčić. Glupe reklame. Sada da shvatim mogu li dobiti povrat novca i izbrisati ovaj kreker
previše reklama